Thursday, July 10, 2014

Zulin Aziz Dah Kurus Dengan SBC

Assalammualaikum..

Selamat Berpuasa.. Sekejap je kan kita dah masuk 12 Ramadhan, pejam celik pejam celik tak lama je lagi dah nak raya.. Mesti ramai yang tengah buat persiapan rayakan.. Yang paling korang sibuk sekali dah tentu-tentu la cari baju raya.. Hahahaha.. Sama la aku pun.. Dekat kedai-kedai online memang banyak gile baju raya yang lawa-lawa, sampai juling biji mata nak pilih yang mana satu, bila dah jumpa yang berkenan saiz pulak tak de, kalau size dah okey pun mesti ada cutting yang tak berapa nak okey sebab spare tyre bertimbun-timbun.. Kecewanya sebab tak dapat nak melaram sakan raya tahun ni.. Tapi korang semua jangan risau ye, sempat je lagi korang nak melaram sakan raya ni dengan SBC (^_^)

Mesti ramai yang kenal pelakon & pengacara yang semakin meningkat naik Zulin Aziz kan, ala yang sekarang menggantikan Zizan sebagai pengacara rancangan Melodi dekat TV3 tu.. Kalau korang perasan dulu Zulin Aziz agak berisi tapi sekarang dia dah nampak semakin selim-melim, memang gorgeous sangat-sangat.. Yup Zulin Aziz pun makan SBC taw, sekarang dia dah turun 20kg ++ lawa gile kan dia sekarang.. Korang jangan risau dengan SBC ni korang takkan rasa apa-apa side effect sebab SBC ni diperbuat dari bahan semulajadi, herba-herba je, memang bebas dari bahan kimia dan bila stop ambil SBC pun berat korang takkan naik.. Tapi jangan la pulak korang bantai makan KFC, Mc'D hari-hari sebab comfirm-comfirm la berat korang akan naik balik.. Yang paling-paling penting sekali SBC ni halal, selamat & berkesan, siap ada kelulusan dari badan kesihatan lagi.. Kalau ada sape-sape nak kurus raya ni boleh la korang try SBC sekarang ye.. Sehari just telan 2 biji SBC hujung bulan ni dah boleh tersenyum je..






1 BOTOL - RM165.00
2 BOTOL - RM330.00

postage :
SEMENANJUNG MALAYSIA - RM5.00
SABAH SARAWAK - RM10.00

setiap pembelian dari aku, aku akan sertakan sekali dengan free gift (^_^)

whatsapp : +6 0142500109
email : sales.eishal@gmail.com
facebook : mybabybearwholesale
instagram : EISHALVALET

0 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails