Friday, January 4, 2013

Free Face Mask dari Beauty Seven Eleven


Aku suka sangat-sangat shopping JCare mask dan Ampoule dari Beauty Seven Elevent shop, best sangat-sangat service Beauty7-11 memang terbaik dan pantas dan yang penting harga memang murah gila ok.. Best gila kalo shopping dekat Beauty 7-11 selalunya kalo aku bayar hari ni esoknya Beauty 7-11 akan terus post barang yang aku order, lusanya da sampai.. Horrey!!! Kalo korang nak taw JCare face mask ni face mask dari Jepun memang best sangat-sangat walaupun harga murah tapi memang berkesan gila la, kalau tak percaya korang boleh ke Beauty 7-11 shop, korang tengok je la kulit muka orang Jepun macam manakan.. Gerenti puas hati.. Bagi yang suka sangat pergi ke pusat-pusat skincare yang berharga beribu-ribu tu, sekarang korang boleh la beli je ampoule dari Beauty 7-11 shop sebab ampoule yang diorang jual memang sebijik macam yang dijual di pusat-pusat skincare tu, sebab aku dah pernah try.. Owh ye sempena tarikh hari ni yang cantik bagi kaum cina 2013.1.4, 爱你一生一世 :-D yang bermakna love you forever in chinese Beauty 7-11 akan memberi mask percuma.. Kalau korang nak dapatkan mask percuma tu senang je korang hanya perlu like page BEAUTY SEVEN ELEVEN page lepas tu dekat bahagian post pemberian mask percuma korang hanya perlu comment umur dah condition skin korang,senang gilakan.. So ape tunggu lagi jom la dapatkan mask face percuma dari Beauty 7-11 sekarang (^_^)






4 comment:

illy ariffin said...

wah... seronok nak juga :) thanks for sharing

umairaharis said...

cepat sis takut nanti xsempat

мs. вавз чuмıкo said...

Wow,this is awesome,thanks for sharing,i have post a comment on their Facebook post already,can't wait to try out their mask :D

umairaharis said...

ur welcome dear..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails