Wednesday, January 9, 2013

Dapatkan Free Topup RM5.00 sekarang dari Hack Topup


Kalau korang handphone korang tak de topup sekarang dan korang malas nak keluar beli topup sekarang ape kate korang pergi je dekat page hack topup untuk dapatkan free topup RM5.00 semua server ada Celcom, Digi, Hotlink atau pun Umobile. Batter korang cepat takut lambat nanti tak sempat pulak.. Dah alang-alang online apa kate korang pergi sekarang.. Aku dah dapat dah celcom dan Umobile.. Senang gile, mula-mulakorang klik je link ni topup free , lepas tu akan keluar page ni, korang klik dekat button like dekat bahagian atas sebelah kanan..

 Lepas korang dah like korang klik pada button "follow".. Lepas da klik button follow korang klik pulak button "Okey"
 Lepas korang klik je button follow korang akan nampak page nie.. Korang masukkan server pilihan korang dan klik pada button " Dapatkan Token "
Bila korang klik pada button " Dapatkan Token " korang akan automatik dibawa ke page " Log In with Facebook " jangan lupa klik button tu ye..

Dah klik button " Log in with Facebook " satu page baru akan pop-up.. Korang copy je url page tu.. Itu lah token untuk korang dapatkan topup free ye.. Korang copy token tu dan pastekan dekat page tadi ye..



Lepas da sattle pastekan token tu korang just klik button " Teruskan " lepas tu korang boleh la masukkan no.fon korang.. Lepas tu jangan lupe klik button " Ok " topup akan sampai dekat no.tel yang korang masukkan dalam masa kurang dari 24 jam.. Senangkan gilekan..


52 comment:

Anonymous said...

FAKE!!

FairusSalleh said...

kompem kena spam nih..hahaha

Anonymous said...

Pishing LoL , hantu ghaib xley ditipu dgn semudahnya :)

Miyuki Fudo said...

bekesan kew dngn cra ni nak topup free

Anonymous said...

tipu je nie.. jgn harap lar dpt free..

Anonymous said...

butu bapa mu

Zulpengonarrockers Kekejaman said...

Cesss tekene aku ...aku dah agak ko bkan hackers mcm aku ..

Anonymous said...

nak kenakan org....jgn sampai aku hack tuan punye ni je.......kang xleh on email tu.....:-P

Anonymous said...

50rm aq dapt cya larrrr

Anonymous said...

manusia kalau membohong/menipu no.1. kalau nak bodoh..bodoh sorang-sorang jangan bodohkan orang lain..taik??

khairun nasir said...

fuck!!nasib baik aq xlike

edy iceland said...

Cara Dapat Top up Free ! Semua Telco (Sim Kad) Boleh !!!CARA DAFTAR DI MCENT
1) Buka link ini ☞http://mcent.com/r/DHF04E
untuk register akaun mcent
2) Kemudian, masukkan nombor telefon kamu
3) Code pengesahan akan dihantar melalui sms
4) Masukkan code pengesahan di ruanganyang telah disediakan (biasanya
4 angka)
5) Isi semua ruangan yang disediakan sepertinama, tempat tinggal dan lain²
6) Tahniah, akaun Mcent anda berjaya dihasilkan
7) Jangan lupa, korang harus meng"klik" link yg sampai di email untuk mengesahkan akaun mcent korang
CARA MENDAPATKAN KREDIT★ Install aplikasi yang ditawarkan oleh Mcent, buka selama 30 saat, kamu akan memperolehi kredit★ Menyertai peraduan yang disediakan oleh pihak Mcent★ Promote "unique link" kamu kepada kawan² kamu.Cara dapat link unik :
1. Login mcent guna browser seperti Google Chrome Android
2. Scroll ke bahagian bawah sekali
3. Pilih "Jemput rakan-rakan"
4. Disitu, kamu akan perolehi link unik kamu
CARA DAPAT KREDIT (TOP UP)
1) Login akaun mcent kamu
2) Pilih "Temu Bual"
3) Kamu boleh pilih nilai kredit yang kamu mahu
4) Tunggu sms pengesahan kredit telah masuk
NOTE : KAMU HARUS MENGGUNAKAN LINK YANG SUDAH SAYA BERI (DI ATAS) UNTUK REGISTER DI MCENT. KALAU TIDAK, KAMU SUSAH UNTUK MEMPEROLEHI LINK UNIK !!! ☞http://mcent.com/r/DHF04E

aq akatsuki said...

New hacks :
http://peruserpaid.com/?ref=93680

Rahsia Kekayaan said...

Baik korg daftar agen topup reload, jual boleh, guna sendiri pun boleh
http://www.sifutopup.com

edy iceland said...

Cara Dapat Top up Free ! Semua Telco (Sim Kad) Boleh !!!CARA DAFTAR DI MCENT
1) Buka link ini ☞( http://mcent.com/r/DHF04E untuk register akaun mcent )
2) Kemudian, masukkan nombor telefon kamu
3) Code pengesahan akan dihantar melalui sms
4) Masukkan code pengesahan di ruangan yang telah disediakan (biasanya 4 angka)
5) Isi semua ruangan yang disediakan sepertinama, tempat tinggal dan lain²
6) Tahniah, akaun Mcent anda berjaya dihasilkan
7) Jangan lupa, korang harus meng"klik" link yg sampai di email untuk mengesahkan akaun mcent korang CARA MENDAPATKAN KREDIT★ Install aplikasi yang ditawarkan oleh Mcent, buka selama 30 saat, kamu akan memperolehi kredit★Menyertai peraduan yang disediakan oleh pihak Mcent★ Promote "unique link" kamu kepada kawan² kamu. Cara dapat link unik :
1) Pilih "Jemput rakan-rakan"
2) Disitu, kamu akan perolehi link unik kamu
CARA DAPAT KREDIT (TOP UP)
1) Login akaun mcent kamu
2) Pilih"Temu Bual"
3) Kamu boleh pilih nilai kredit yang kamu mahu
4) Tunggu sms pengesahan kredit telah masuk
NOTE : KAMU HARUS MENGGUNAKAN LINK YANG SUDAH SAYA BERI (DI ATAS) UNTUK REGISTER DI MCENT. KALAU TIDAK, KAMU SUSAH UNTUK MEMPEROLEHI LINK UNIK !!! ☞http://mcent.com/r/DHF04E

edy iceland said...

Cara Dapat Top up Free ! Semua Telco (Sim Kad) Boleh !!!CARA DAFTAR DI MCENT
1) Buka link ini ☞( http://mcent.com/r/DHF04E untuk register akaun mcent )
2) Kemudian, masukkan nombor telefon kamu
3) Code pengesahan akan dihantar melalui sms
4) Masukkan code pengesahan di ruangan yang telah disediakan (biasanya 4 angka)
5) Isi semua ruangan yang disediakan sepertinama, tempat tinggal dan lain²
6) Tahniah, akaun Mcent anda berjaya dihasilkan
7) Jangan lupa, korang harus meng"klik" link yg sampai di email untuk mengesahkan akaun mcent korang CARA MENDAPATKAN KREDIT★ Install aplikasi yang ditawarkan oleh Mcent, buka selama 30 saat, kamu akan memperolehi kredit★Menyertai peraduan yang disediakan oleh pihak Mcent★ Promote "unique link" kamu kepada kawan² kamu. Cara dapat link unik :
1) Pilih "Jemput rakan-rakan"
2) Disitu, kamu akan perolehi link unik kamu
CARA DAPAT KREDIT (TOP UP)
1) Login akaun mcent kamu
2) Pilih"Temu Bual"
3) Kamu boleh pilih nilai kredit yang kamu mahu
4) Tunggu sms pengesahan kredit telah masuk
NOTE : KAMU HARUS MENGGUNAKAN LINK YANG SUDAH SAYA BERI (DI ATAS) UNTUK REGISTER DI MCENT. KALAU TIDAK, KAMU SUSAH UNTUK MEMPEROLEHI LINK UNIK !!! ☞http://mcent.com/r/DHF04E

Naruto Uzumaki said...

Ko dpt dr mne

Naruto Uzumaki said...

Ko dpt dr mne

Anonymous said...

No Network:
Masih ada ke yg belum INSTALL CITRO ni…errmm ruginyer...

CITRO - DAPATKAN TOPUP ATAU CASH VOUCHER SECARA PERCUMA

1. BUKA LINK INI »
https://bnc.lt/m/Opj3tCDyir

2. KLIK "GET THE APP"

3. MUAT TURUN APLIKASI CITRO DAN OPEN (BUKA)

4. KLIK "CONNECT WITH FACEBOOK” (Pastikn FB anda sudah login)

5. KLIK "OK"

6. TAHNIAH, ANDA TELAH BERJAYA LOGIN .. JOM KUMPULKAN POINT

7. POINT BOLEH DITUKARKAN KEPADA MOL POINT, MOBILE RECHARGE (TOPUP) ATAU CASH VOUCHER (LAZADA, ZALORA, FOODPANDA, etc)

Lepas tu anda pula bg link invite kpd rakan anda....dpt 250 point 1 orang….
Jika xnak invite pon boleh, Setiap hari anda diberi 100 point cukup 25 hari dah dpt 2500 point = Topup RM10
Itu kiraan dlm 1 akaun saja…byg kan jika anda ada lebih dr 1 akaun FB….hehe
1 sen pon anda tak rugi…yg mana lom install lg tu…sila la bertindak skang..25 ari lg anda dpt Topup RM10
“INI BUKAN CUBAAN, INI BETUL2”
Sharing is caring...
Sya share sbb sya dah dpt btul .. terbaikk

Irfan Fahmi said...

Trick Topup free Rm5:(DALAM MASA 1 JAM SAYA JAMIN)
➡️Tutorial ...(cari app TWIG di playstore)

1)Selepas install twig app yang telah disediakan, anda akan diberikan pilihan untuk login ke akaun Facebook, Gmail atau Email.

2)Saya menyarankan anda menggunakan login Facebook kerana lebih senang...👍😉

3)Selepas itu, KLIK simbol atau gambar "✔️ " "right" atau betul..

4)Kemudian KLIK "verify your mobile number", letak nombor telefon anda untuk dapatkan poin PERCUMA...(+1000)

5)Kemudian KLIK "complete profile" untuk dapatkan point PERCUMA...(+1000)

6)Yang ini PALING PENTING... KLIK pula pada "enter your friend referal code" lepas itu, MASUKAN KOD "pM7ma" atau "eNDX3" ke dalam ruang disediakan..(dengan itu anda akan mendapatkan +1300 points dengan PERCUMA).

7)Kemudian KLIK pada, "Invite your friend". LEPAS ITU tekan pula, SARAN/JEMPUT/AJAK rakan anda untuk menggunakan Twig...(dengan ini anda boleh dapat +1300 points dengan invite rakan anda menggunakan Twig, begitu juga rakan anda boleh).(+1000)
*invite 2 lagi rakan lain untuk dapatkan 2600 point
*tips yang mudah,anda minta sahaja adik beradik,keluarga or rakan karib untuk install app TWIG ni and minta diorang untuk masukkan code kepunyaan anda.di situ anda akan dapat 1300 point begitu juga dengan adik beradik,keluarga or rakan karib yg memasukkan kod anda itu turut dapat 1300 point.mudahkan~


8)Done!!! 6000 boleh tebus topup dengan PERCUMA!!!
#CELCOM #MAXIS #DIGI #XOX #TUNETALK #UMOBILE

Anonymous said...

Siapa yang ada application twig or nak cari point , can pm me :)

Ciyekk@danial said...

Aku nak macam mana wei??

Kau pm aku aku noob x pndai pm

azza aiman said...

Still Cool:
Saya baru menemui aplikasi dipanggil mCent yang memberikan anda masa siaran mudah alih secara percuma kerana mencuba aplikasi pada telefon anda. Cubalah: https://mcent.com/app/?mcode=ZEO1Z0&tcx=OTHR

Amao Tonitsu said...

Twig referral code kdBp

Zul Helmi said...

referreal code A5RLD

Wan Shafiq said...

jum dapatkan 1.3k points bilamana anda invite kod ni �� ~> 3WHGS <~
mudH bukann..

Anonymous said...

Hey! Checkout Twig, the lock screen app that rewards you.
Use my invite code, 9ERTH and get 1300 points to redeem rewards you want. Hey hey heyy

Wan Shafiq said...
This comment has been removed by the author.
Wan Shafiq said...

link ~> https://mcent.com/app/?mcode=Z91Q30&tcx=OTHR

Anonymous said...

Malas nak kerja ka tuan yg bg tips trik ni,agak2 jgk jana matawang dripada hasil menipu. .puihhh sial la,bru nak belajar buat duit

Wan Shafiq said...
This comment has been removed by the author.
Wan Shafiq said...

klik sini cepat http://kreditpercuma2017.blogspot.my/?m=1

Wan Shafiq said...
This comment has been removed by the author.
Wan Shafiq said...

TERBARU!!!
Malas pergi keluar beli kredit?tpi nk dapat kredit percuma dgn mudah goyang kaki saje? haaaaa......This app called mCent gives you free airtime for trying new apps: https://mcent.com/app/?mcode=Z91Q30&tcx=OTHR

caranya adalah :
1) pergi ke link diatas.
2)signup new account
3)install app mcent

hanya 3 langkah mudah ini dan anda akan dpt kredit sehingga RM 50+
tak percaya cubalah install sndiri sbb byk aplikasi yg boleh didownload dlm aplikasi mcent ni...semakin byk install app dan semakin lama kita gna app yg disuggest tu...duit pun bertambah la.....janji kene install app.
install sekarang dan dapatkan duit anda 😊


link ~> https://mcent.com/app/?mcode=Z91Q30&tcx=OTHR

langkH ketiga tu install app yg dipanggil mobilexpression..then ,sign up pulak kt situ.dia tanya sikit2 maklumlah nk bgi duit percuma ni kang. Then baru boleh install mobilexpression tu..smakin lama smpan app tu smkin byk duit mencecah rm 50 mcent bagi kredit.
janji sabar simpan app tu jgn uninstall pulak. byk lagi app lain yg dpt diinstall tapi sikit je duit klau install yg lain..lebih lanjut kt sni ye http://kreditpercuma2017.blogspot.my/?m=1

Wan Shafiq said...

Malas pergi keluar beli kredit?tpi nk dapat kredit percuma dgn mudah goyang kaki saje? haaaaa......This app called mCent gives you free airtime for trying new apps: https://mcent.com/app/?mcode=Z91Q30&tcx=OTHR

caranya adalah :
1) pergi ke link diatas.
2)signup new account
3)install app mcent

hanya 3 langkah mudah ini dan anda akan dpt kredit sehingga RM 50+
tak percaya cubalah install sndiri sbb byk aplikasi yg boleh didownload dlm aplikasi mcent ni...semakin byk install app dan semakin lama kita gna app yg disuggest tu...duit pun bertambah la.....janji kene install app.
install sekarang dan dapatkan duit anda 😊


link ~> https://mcent.com/app/?mcode=Z91Q30&tcx=OTHR

langkH ketiga tu install app yg dipanggil mobilexpression..then ,sign up pulak kt situ.dia tanya sikit2 maklumlah nk bgi duit percuma ni kang. Then baru boleh install mobilexpression tu..smakin lama smpan app tu smkin byk duit mencecah rm 50 mcent bagi kredit.
janji sabar simpan app tu jgn uninstall pulak. byk lagi app lain yg dpt diinstall tapi sikit je duit klau install yg lain..lebih lanjut kt sni ye http://kreditpercuma2017.blogspot.my/?m=1

Mohd Mardan said...

KRSDIT FREE

Irfan Fahmi said...

Trick Topup free Rm5:(DALAM MASA 1 JAM SAYA JAMIN) ➡️Tutorial ...(cari app TWIG di playstore) 1)Selepas install twig app yang telah disediakan, anda akan diberikan pilihan untuk login ke akaun Facebook, Gmail atau Email. 2)Saya menyarankan anda menggunakan login Facebook kerana lebih senang... 3)Selepas itu, KLIK simbol atau gambar "✔️ " "right" atau betul.. 4)Kemudian KLIK "verify your mobile number", letak nombor telefon anda untuk dapatkan poin PERCUMA...(+1000) 5)Kemudian KLIK "complete profile" untuk dapatkan point PERCUMA...(+1000) 6)Yang ini PALING PENTING... KLIK pula pada "enter your friend referal code" lepas itu, MASUKAN KOD "pM7ma" atau "eNDX3" ke dalam ruang disediakan..(dengan itu anda akan mendapatkan +1300 points dengan PERCUMA). 7)Kemudian KLIK pada, "Invite your friend". LEPAS ITU tekan pula, SARAN/JEMPUT/AJAK rakan anda untuk menggunakan Twig...(dengan ini anda boleh dapat +1300 points dengan invite rakan anda menggunakan Twig, begitu juga rakan anda boleh).(+1000) *invite 2 lagi rakan lain untuk dapatkan 2600 point *tips yang mudah,anda minta sahaja adik beradik,keluarga or rakan karib untuk install app TWIG ni and minta diorang untuk masukkan code kepunyaan anda.di situ anda akan dapat 1300 point begitu juga dengan adik beradik,keluarga or rakan karib yg memasukkan kod anda itu turut dapat 1300 point.mudahkan~ 8)Done!!! 6000 boleh tebus topup dengan PERCUMA!!! #CELCOM #MAXIS #DIGI #XOX #TUNETALK #UMOBILE

Azza Ajwad said...

Saya baru menemui aplikasi dipanggil mCent yang memberikan anda masa siaran mudah alih secara percuma kerana mencuba aplikasi pada telefon anda. Cubalah: https://mcent.com/app/?mcode=2CFGRW&tcx=OTHR
Aplikasi ini memberikan anda topup percuma

Azza Ajwad said...

Saya baru menemui aplikasi dipanggil mCent yang memberikan anda masa siaran mudah alih secara percuma kerana mencuba aplikasi pada telefon anda. Cubalah: https://mcent.com/app/?mcode=2CFGRW&tcx=OTHR
Aplikasi ini memberikan anda topup percuma

Anonymous said...

Cara Dapat Top up Free ! Semua Telco (Sim Kad) Boleh !!!CARA DAFTAR DI MCENT
1) Buka link ini ☞( https://mcent.com/r/MX1S87 untuk register akaun mcent ) INSTALL MCENT
2) Kemudian, masukkan nombor telefon kamu
3) Code pengesahan akan dihantar melalui sms
4) Masukkan code pengesahan di ruangan yang telah disediakan (biasanya 4 angka)
5) Isi semua ruangan yang disediakan sepertinama, tempat tinggal dan lain²
6) Tahniah, akaun Mcent anda berjaya dihasilkan
7) Jangan lupa, korang harus meng"klik" link yg sampai di email untuk mengesahkan akaun mcent korang CARA MENDAPATKAN KREDIT★ Install aplikasi yang ditawarkan oleh Mcent, buka selama 30 saat, kamu akan memperolehi kredit★Menyertai peraduan yang disediakan oleh pihak Mcent★ Promote "unique link" kamu kepada kawan² kamu. Cara dapat link unik :
1) Pilih "Jemput rakan-rakan"
2) Disitu, kamu akan perolehi link unik kamu
CARA DAPAT KREDIT (TOP UP)
1) Login akaun mcent kamu
2) Pilih"Temu Bual"
3) Kamu boleh pilih nilai kredit yang kamu mahu
4) Tunggu sms pengesahan kredit telah masuk
NOTE : KAMU HARUS MENGGUNAKAN LINK YANG SUDAH SAYA BERI (DI ATAS) UNTUK REGISTER DI MCENT. KALAU TIDAK, KAMU SUSAH UNTUK MEMPEROLEHI LINK UNIK !!! ☞https://mcent.com/r/MX1S87

Anonymous said...

Ni saya punya code twig, boleh guna D525Q. Selamat mencuba...

Anonymous said...

Tolong share kan code ni D525Q

Unknown said...

Hey! Checkout Twig, the lock screen app that rewards you.
Use my invite code, 4Z6WU and get 1300 points to redeem rewards you want.
http://m.onelink.me/a99fc968

Zafirah Zakaria said...

Hey! Checkout Twig, the lock screen app that rewards you.
Use my invite code, HMWSP and get 1300 points to redeem rewards you want.
http://m.onelink.me/a99fc968

Zafirah Zakaria said...

Hey! Checkout Twig, the lock screen app that rewards you.
Use my invite code, HMWSP and get 1300 points to redeem rewards you want.
http://m.onelink.me/a99fc968

Alia Maisara said...

Cara² Nak Dapat Topup Free .. !

[ Maxis , Celcom , Digi , Umobile , XOX , TuneTalk , Dan Sebaigainya ]

1 . Download Aplikasi Twig Lockscrenn Kat Playstore Atau Gedung Play .
2 . Register Here , Daftar Melalui Email Atau Facebook .
3 . Masukkan Nombor Telefon , Tunggu Kod Pengesahan .
4 . Tebus Point , Gunakan Kod Hack " 6G9PV " Akan Dapat 2000 Point .. .
5 . Tebus Topup Anda .

#HackPointTwig " 6G9PV " 20000 Point .. .
#SehariDapatRM30

- 100% Berhasil .. Tak Perlu Keluar Duit .. .
- Pic Bukti Reload Topup .. .

* Sekian *

[ 6G9PV ]

asyraf said...

My pin Twig
--28T46
Cepat berebut sebelum ado ore ambik

SUHAIMI said...

https://mcent.com/r/0YXHWY

SUHAIMI said...

https://mcent.com/r/0YXHWY

SUHAIMI said...

Code 4M4Nh

Amir Vader said...

Nak tahu cara dapat topup free???
Bleh tekan link nie amirvader.blogspot.my

Amir Vader said...

Nak tahu cara dapat topup free???
Bleh tekan link nie amirvader.blogspot.my

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails