Wednesday, February 6, 2013

Baby Set Giveway bernilai RM260.60


sticky post 
entry baru scroll bawah ye (^_^)


Rasanya ni 1st time aku nak buat giveway.. Tak tahu la ada orang yang nak joint atau pun tak.. Alhamdullilah ada rezeki lebih aku nak share dengan mommies-mommies yang lain jugak.. Senang je kalau korang nak menang giveway ni.. Tak payah nak susah-susah korang just ikut je step dibawah :

i - korang kena follow blog ni..
ii - like page Mybabybearwholesale..
iii - klik button share di bawah post ni..
iv - buat satu entry bertajuk "Baby Set Giveway by Umairaharis" jangan lupa bagi tahu nama baby, umur dan jantina ye dalam entry tu kalau mommies letak gambar baby korang lagi bagus.. 
v- last sekali korang jangan lupa link kan post korang ye..

Hadiah yang akan korang dapat ni bernilai RM260.60 antara yang akan korang dapat :

a ) Lamaze Food Finder & Wristlet Rattle - RM69.90
b ) Carter's Dino Lullaby Toys - RM39.90
c ) Bumble Bee Breast Milk Storage 10pc's - RM39.90
d ) Bumble Bee Disposable Breast Pad - RM31.90
e ) Romper Carter's 5 in 1 Short Sleeves - RM25.00
f ) Romper's Carter's 10 in 1 - RM35.00
g) Medela Purelan Cream - RM29.90 


Tarikh tutup penyertaan 6.2.2013 dan pemenang akan diumukan pada 7.2.2013 pemenang akan dipilih oleh rendom.org 

p/s : kalau baby belum lahir lagi pun bole joint ye mommies korang just bagitawu nama baby yang korang dah pilih, jantina dan due date.. 




7 comment:

Hawa said...

Salam Tuan Blog,
Akak dah join GA ni..yee..hah..tapi baby belom lahir lagi (Still in my Tummy)..will be delivered in 16 March 2013 - baby girl, nama dia InsyaAllah Nurfateha..so gambar tak dapat la nak bagi yek..
http://dmanjapenawar.blogspot.com/2013/01/baby-set-giveway-by-umairaharis.html

umairaharis said...

w'salam,

terima kaseh sebab sudi joint ye.. hehehe (^_^)

atie ishak said...
This comment has been removed by the author.
atie ishak said...

salam,

nak tumpang join gak ye :)

http://atieishak.blogspot.com/2013/01/baby-set-giveway-by-umairaharis.html

umairaharis said...

mai mai.. joint ramai2 baru best (^_^)

nickindajungle said...

Salam...saya join yer...

Nie link nya... sunflowerindajungle.blogspot.com/2013/02/baby-set-giveway-bernilai-rm26060.html

Hawa said...

Eh..bila nama pemenang GA ni nak announce ye?//

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails