Saturday, December 22, 2012

Samsung Note Percuma


Lagi 3 hari je Christmas, semperna dengan  Christmas yang tak lama je lagi ni, Samsung akan memberikan hadiah Samsung Note kepada 10 orang yang bertuah setiap hari.. Mean ada 30 biji lagi Samsung Note yang akan diberikan percuma.. Horrey!! Gila kau sapa tak suka barang free kan tambah-tambah Samsung Note, handphone idaman kalbu ni.. Bukan senang nak dapat.. So, kalau ada sesiapa yang teringin nak dapatkan Samsung Note ni boleh la joint ye.. Mana tahu kalau hari ni hari bertuah korang.. Tak rugi pun kalau korang cuba.. Senang sangat-sangat kalau nak joint

1. Mula-mula korang like page Samsung Christmas Giveway 
2. Lepas tu korang share post nie
3. Dah siap like page dan share post, silalah comments warna apa yang korang nak
4. Lepas tu korang tunggu je la keputusan diumumkan.. jangan lupa fuh kanan fuh kiri..




0 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails