Thursday, December 20, 2012

Percuma Perfume Lancome La Vie Belle 2012 Sample

Kalau ada sapa-sapa yang gilakan perfume macama aku boleh la try Lancome La Vie Est Belle ni.. Seyes bau dia sedap sangat-sangat.. Memang puas hati la kalau beli.. Buat masa sekarang ni la perfume yang paling aku suka.. Kalau tak pecaya korang boleh la try sendiri ye.. Comfirm tak cari yang lain dah.. Hahahaha.. Kalau korang nak try tapi malas nak beli, korang boleh la cuba sample dulu.. Kalau berkenan boleh la beli..


Macam mana nak dapatkan sample LANCOME La Vie Est Belle ni??

1. Korang klik je link ni..
2. Lepas tu korang isi je form macam gambar dekat bawah ni..
3. Dah isi form tu korang tunggu la dalam 30 saat sms code dari Lancome..
4. Dah dapat sms code korang boleh la tebus sample perfume dekat mana-mana kuanter Lancome..






0 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails