Monday, December 31, 2012

Percuma Makeover Burberry dari Thelilacbox

Baru je semalam aku cerita pasal beautybox by Wonderbox kan ( kalau korang nak tahu boleh tengok dekat sini ) hari ni aku nak nak share dengan korang semua tentang Thelilacbox pulak. What?? Lagi satu beautybox?? Pokai la kalau macam ni. Hahahaha.. Tapi apa yang aku nak share dengan korang Thelilacbox ni memang best sangat-sangat,memang lain la dari beautybox-beautybox yang ada dekat Malaysia.. Kalau korang nak tahu apa yang bestnya tentang Thelilacbox ni,Thelilacbox hanya mengandungi Premium Brand sahaja.. Tak da produk yang murah-murah ok semua yang branded punya, Burberry, Marc Jacob, CK, Chloe, Redken, Kerastase dan macam-macam lagi la.. Setakat produk yang ada dekat farmasi atau shopping complex biasa memang takkan ada la dalam Thelilacbox.. Never ok!!! Huhuhuhu.. Best gilakan boleh merasa pakai macam-macam produk yang mahal-mahal dengan belanja yang murah je.. Love Thelilacbox.. Kalau korang nak tahu lagi Thelalicbox ni merupakan services beautybox yang baru di Malaysia, kotak pertama Thelilacbox akan dilancarkan pada Januari 2013 ( esok da Januari da - tak sabarnya ) dan yang paling-paling best sekali Thelilacbox ada bagi free Makeover by Burberry so apa lagi jom serbu Thelilacbox sekarang untuk dapatkan free Makeover by Burberry.. Horrey!!! Aku baru je dapat voucher Makeover by Burberry dari dari Thelilacbox minggu lepas, voucher tu valid sampai end of february.. Bestkan gilakan.. LOVE THELILACBOX.. Tak sabar sangat-sangat nak dapatkan Thelilacbox yang pertama.. Jompakat serbu Thelilacbox ramai-ramai.. 



teaser Thelilacbox
simple but elegant just nice brownbox with lilac ribbon


kan aku da cakap hanya Premium Brand dari Thelilacbox.. Yang biasa-biasa memang tak de ok!!!



Blind Date In A Box. The Lilac Box sends you a box of surprise every month, jam-packed with beauty and cosmetic products from only premium brands.

It's like going on a blind date. The anticipation is what makes it so exciting...

picture credit : THELILACBOX






0 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails