Tuesday, December 18, 2012

Free Tiket Legoland Untuk Kanak-kanak


Musim sekolah ni mesti parent sibuk duk merancang nak bawak anak-anak pergi mana, nak buat apa dan macam-macam lagi la.. Bila teringat masa kita kecil-kecil dulu mesti dok terbayang masa cuti sekolah ni la masa yang paling best.. Dah la dapat cuti lama-lama, tak payah buat kerja sekolah, dapat tengok kartun hari-hari dan yang paling best ayah dengan ibu akan bawa pegi jalan-jalan.. Horreyy!! Masa sekolah ni memang seronok bawa anak-anak pegi jalan-jalan.. Dengan kita sekali boleh jadi budak-budak.. Memang seronok sangat kalau ayah dengan ibu bawa pergi jalan-jalan.. Sampai dah masuk sekolah pun kita sibuk duk cerita dengan kawan-kawan apa yang kita buat masa cuti sekolah kan.. So apa kata sebelum cuti sekolah ni habis jom bawak anak kita ramai-ramai pergi jalan-jalan dekat Legoland sebab sekarang Kellogg's bagi tiket kanak-kanak ke Legoland secara percuma dengan setiap pembelian sekotak Kelloggs's.. Sambil bawak anak-anak kita berseronokkita pun boleh berseronok sekali.. Lupakan semua masalah dan enjoy je sehari suntuk.. Kalau yang tak da anak lagi pun boleh je bawak adik-adik korang berseronok dekat Legoland.. Ruginya Eishal kecil lagi kalau tak mesti aku dah guling-guling ajak Mr.B pergi Legoland sekarang jugak.. Hahahaha.. Best gle kan so apa lagi jom pakat beli Kellogg's banyak-banyak..

* bawa je keratan free tiket ke Legoland yang ada dekat kotak Kellogg's tu.. Tebus tiket dekat kuanter ye..
* free tiket ni sah sampai  31.05.13 sahaja..
* tiket hanya boleh ditukar dengan setiap pembelian tiket dewasa sahaja ye.. Maknanya beli 1 tiket dewasa baru dapat 1 tiket kanak-kanak free ye..




0 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails