Friday, December 21, 2012

Jom Dapatkan Percuma High Speed Internet Pack (3.5mbps, 100mb)



Sapa yang gila online siang malam pagi petang boleh la cepat-cepat apply free internet ni ye.. Nak download movie pun senang.. Baik apply sekarang sebelum habis promo ni.. Senang sangat-sangat nak dapatkan free sim ni..

1. Mula-mula korang like je pagi nie
2. Lepas tu korang share post nie
3. Dah share post yang aku suruh tu korang jangan lupa comment ye "I love @xoxmalaysia High Speed Internet!" dekat post tu..
4. Lepas tu korang isi pulak borang ni.. Borang ni untuk address korang untuk sim ni diposkan..
5. Rilexje tunggu la sim tu sampai dekat rumah korang n enjoy la sampai lebam..




0 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails