Saturday, December 15, 2012

Free Maybelline Voucher RM10.00 dari Sasa

Baru je semalam aku potpet-potpet pasal makeup, tup tup hari nie dapat voucher Maybelline RM10.00 dari Sasa pulak.. Alhamdullillah rezeki nak cantik, hahahaha.. Bukan setakat satu je korang boleh dapat kalau korang nak 2, 3 keping pun boleh nak 10 keping boleh malah kalau korang nak 100 keping pun boleh.. Ambil je la sebanyak mana yang korang nak..Jangan risau Sasa memang baik hati.. Banyak jugak RM10.00 tu kalau total barang RM30.00 tolak voucher RM10.00 maknanya kena bayar lagi RM20.00 je, untungkan.. Mai aku nak share dengan korang macammana nak dapatkan voucher Maybelline RM10.00 secara free je.. 

1. Mula-mula korang follow blog aku dulu korang print je voucher dekat bawah ni berapa keping pun yang korang nak.. Ikut suka hati korang la nak print berapa keping pun.. 1000 keping pun boleh. Jangan risau kalau korang print black n white pun boleh. Sasa akan terima jugak voucher ni..

2. Lepas tu apa lagi bawa la voucher tu pegi Sasa sekarang.. Shopping time!!!


* voucher ni boleh guna sehingga 1 January 2013..
* voucher ni hanya boleh digunakan untuk pembelian RM30.00 dan keatas. Kalau kurang RM30.00 tak boleh ye.. Jangan korang beli RM29.90 lepas tu bila voucher ni tak boleh guna korang datang serang aku pulak..
* hanya boleh guna 1 voucher per transaction.. Tak boleh guna sekaligus semua voucher tu ye.. So kalau korang ada 1000 keping voucher sila bayar asing-asing 1000 kali ye..



0 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails