Saturday, December 29, 2012

Etude House Beli 1 Percuma 1


Minggu ni aku busy sangat sampai tak dan nak update blog, sibuk dengan online shop aku n baby Eishal.. Kelam kabut aku.. Eishal makin besar ni dah makin buas suara kalau dia menjerit pun boleh dengar sampai ke tingkat bawah.. Hahahaha.. Ok la sementara baby bear aku ni tido boleh la aku curi-curi update blog kejap.. Tak da apa sangat pun sebenarnya, aku just nak share dengan korang yang Etude House ada buat promotion beli 1 percuma 1, beli 10 percuma 10.. So apa lagi jom la kita perabih duit serbu Etude House.. Etude House Rice Scrub aku pun ngam-ngam je habis minggu lepas.. Nasib baik la aku tak beli lagi ada alasan nak ajak Mr.B pegi beli Etude House Rice Scrub tu sebab dia pun pakai.. Hahaha.. 




0 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails