Thursday, November 15, 2012

Baju Pink Pertama Eishal

Baru je dua hari lepas masa aku cari-cari baju untuk Eishal pakai lepas aku mandikan dye, aku ada terfikir nak belikan Eishal baju warna pink or purple sebab Eishal takde pown baju warna pink, purple dan yang girl-girl lansung, sebab semua baju yang aku beli jenis unisex warna putih, hijau, biru dengan kuning je.. Tup-tup semalam masa aku tengah susukan Eishal ada abang posto tanya "cik Nur Eishal Aufa duduk kat sini ke?? aku cakap ye.. Abang posto tu bagitawu yg ada bungkusan untuk Eishal.. Tengok dekat sender tu rupa-rupanya dari pakcik miqdad, pakcik miqdam dengan nek cah.. Baru aku ingat yang cikcah ada mintak alamat hari tu.. Dapat bungkusan tu mama  Eishal yang excited Eishal rilex je tegolek-tegolek kat sebelah..


Tadaa~ bukak je bungkusan tu 3 helai baju warna pink cik cah hantar.. macam taw-taw je Eishal takda baju warna pink lagi.. Semua cute sangat-sangat.. Suke-suke.. Terus bagi Eishal try tiga-tiga baju tu.. Tapi tak ambil gambar pown sebab baju tu besar siket.. Dalam sebulan dua nanti Eishal da boleh pakai.. Tak sabarnya nak tengok Eishal pakai baju comey-comey nie..


 Terima kaseh pakcik Miqdad, pakcik Miqdam dengan nek cah..




Lepastu petang semalam pulak kawan mama, aunty Ain datang tengok Eishal bawak hadiah.. Dye cakap dye buat sendiri je..Dye siap pesan jangan bukak sekarang tunggu dye balik nanti baru bukak..


Bile aunty Ain balik je terus bukak hadiah tu.. Sukenyee~ comey sangat skirt warna pink siap dengan headband sekali.. Yang paling best handmade.. Bestnya terima kaseh semua.. Baru je terfikir nak beli baju warna pink terus dapat 4 pasang sekali gus..Tula rezeki namanya.. Syukur.. Terima kaseh Ya Allah..



0 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails