Saturday, August 4, 2012

Free Clinique Sample

Aku sebenarnya dah lama mengidam nak try product muka jenama Clinique nie.. Sebab ramai yang cakap Clinique merupakan antara product yang terbaek untuk penjagaan kulit muka dalam jangka masa singkat dan panjang.. Tade side effect lansung..  Kebanyakkan product yang laen akan bagi side effect bile kite dah tua nanti.. So semangat aku nak try product nie sangatlah berkobar-kobar.. Sape yang tak nak kulit cantik dan yang paleng penting sehatkan.. Tapi bagi aku kalau nak beli terus dalam saiz botol dye yang besar semata-mata untuk try and error aku rase agak tak berbaloi.. Buatnye xsesuai dengan muke aku nanti kan dah rugi (T__T) kalau murah tape la kan bak kate adek aku duwet tu makan lagi baek.. So memang mengidam la jawabnya aku nak try product Clinique nie.. Tapi yang bestnya masa aku onine kat fb dua hari lepas, aku nampak Clinique ada bagi sample percuma.. Yeah.. Gle best hilang la mengidam aku akhirnya.. So apa lagi aku pown cepat-cepat la register untuk dapatkan sample tu.. Lepas dapat je massage untuk redeem sample tu petang tu jugak aku pergi kuanter Clinique untuk redeem sample tu malam tu sampai je rumah aku terus guna sample yang aku dapat.. Serius Clinique best sangat-sangat.. Memang lepas nie aku tak kan pakai product muke jenama laen dah.. So kalo korang pown rase was-was sama macam aku samaada nak terus beli botol besar yang korang tak tawu last-last membazir ke tak.. Korang boleh la dapatkan try sample dulu.. Da guna nanti baru la korang decide nak go on ataw pown tak.. Senang je kalo korang nak jugak dapatkan sample Clinique tu korang just click kat link Clinique nie, isi je form yang ada tu, tunggu dalam 30 saat massage untuk redeem sample nie akan disend ke handphone korang.. Lepas tu apa lagi korang boleh la pergi kat mana-mana kuanter Clinique untuk collect free sample yang korang dapat.. Senang je kan (^_^)


Dah klik link tu kene la isi form dulu.. Dah isi form tu korang klik je button submit tu..

Lepas korang da submit form, tu korang akan dapat message nie.. Tunggu dalam 30 saat korang akan dapat sms untuk redeem sample kat handphone korang pulak.. So apa lagi cepat-cepat la korang redeem kat mana-mana kuanter Clinique yang terdekat.. Owh ye lupe aku nak bagitawu free sample nie sampai 9th August 2012 nie je ok.. So baek korang cepat ye..  Kunk menyesal..

p/s : Mr.B cakap muke aku lembut sangat pakai product nie dye suruh aku tunggu dye gaji 15hb nie.. boleh beli 1 set teros.. yeah.. thanks b.. lurve you..

0 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails