Thursday, February 16, 2012

Avenged Sevenfold In Kuala Lumpur, Malaysia 2012

Arghhh!!! arghhhhhhh!!! Dari tajuk kat atas nie pown aku rase korang dah tahu kenape aku duk terjerit beguling-guling macam orang kene sawankan.. Mane taknye Avenged Sevenfold nak datang Malaysia weyh.. Mane tak sawannye aku kat sini.. Dah la time tu aku ngam-ngam tengah semester break.. Memang heaven la.. Hakhakhakhakhak.. Bukan senang nak tunggu dorang datang sini dari zaman sekolah aku tunggu.. Silap-silap tak datang lansung.. Ingat lagi dulu siap berjanji bagai dengan kawan baek aku, Ain yang same gilekan A7X.. Bile keje nanti kitaorang nak kumpul duwet tengok A7X kat oversea.. Tup-tup tak de ribut tade hujan A7X nak datang sini.. RM258.00 pown tape la janji puas hati.. Comfrim 1000% aku pergi.. W.A.J.E.B!!!!!



klik kat gamba kalo nak saiz gajah



p/s : Ain, ingat tak lagi dulu kite pernah berebut M.Shadows macam orang gle.. Hakhakhakhak.. Nanti kite jumpe kat sane ok..

3 comment:

Mohd Fazri Rahim said...

nak pergi jugak!!!!

umairaharis said...

yeah jumpe kat sane nnt..
xsabar..

Syafiq Kamal said...

it's my fucking nightmare.. dah nak datang...hahahahahahha m. shadow iwant your autugraf bley x.... huhuhuhuh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails