Wednesday, December 7, 2011

Rock The World : Adrenaline


Dah lama rasenye zaman aku melompat menari-nari sampai teguling-guling dah berlalu.. tapi tup tup tiga hari lepas superhero aku bagitaw yang dia dah beli tiket untuk kami sejak seminggu yang lalu.. yeah excited gle dia dah macam budak kecik aku tengok.. dalam hati sebenarnye aku pown same macam dia jugak tapi seje je aku xnak tunjuk kalau tak habeslah kecomelan aku nie depan dia.. hahahaha.. tak sabar nak tunggu 10.12.11 nie bukan ape saje nak tambahkan koleksi baju Rock the World aku nie.. so sape yang pegi nanti kite jumpa kat sana ok..


harga tiket : RM30.00 je
tempat : Stadium Merdeka, Kuala Lumpur
bila : 10.12.11 (yeah hari sabtu nie)
masa : 12.00 p.m

ramai jugak yang akan perform hari tu nanti.. so korang boleh la tengok sendiri kat bawah nie.. malas aku nak taip satu-satu..


kalau nak beli online aku rase macam dah tak sempat je sebab Rock the World nie hari sabtu.. so boleh la cepat-cepat korang pergi dekat mane-mane tempat yang ada dalam list dekat bawah nie.. kalau dah sold out jangan risau aku rasa belambak budak-budak jual tiket dekat sane nanti.. tapi mahal la siket.. jangan lupe beli banyak-banyak ajak kawan-kawan dengan sedara-mara sekali.. sekali sekala enjoy macam zaman muda-muda dulu apa salahnyekan.. see u there..


p/s : tibe-tibe teringat masa Rock the World 7 dulu.. aku, gg, joe n madasyiq pernah bermalam dekat Starbucks depan Times Square tu sebab tade transport nak balik.. hahahaha..

0 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails