Saturday, September 11, 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri


Selamat Hari Raya Aidilfitri.. dikesempatan ini juga aku menyusun sepuloh jari memohon kemaafan dari hujung rambut hingga hujung kaki.. halalkan makan minum aku ye.. ape-ape yang aku ambil secara sengaja atau tidak sengaje.. kalau ade apa-apa yang tak bekenan bagitau ye..

6 comment:

Anne Boleyn said...

salam.

selamat hari raya, maaf zahir batin. :)

p/s: lama nya dah tak datang blog ni.. jemput dtg blog anne boleyn balik kay.. :)

umairaharis said...

salam..

selamat hari raya jugak dear..

huhuhu lame da xjengok blog anne..
bz sangat2.. nie odw nk g sane,,
pe2 pown maaf zahir batin ye

Anna Boleyn said...

huhu..leerr bz rupanya. samalah kita. ni pon kita dok belek2 entry yang lama2 and tengok sape komen. tu yang boley smpai blk ke blog ni. keep in touch yerr dear. :)

Anna Boleyn said...

anna boleyn ada buat tutorial tau cara letak divider kat setiap post. cio. :)

Anna Boleyn said...

eh ehh..nape tak update lg? huhu

umairaharis said...

hahahaha.. i bz dear..
skrg nie baru la bole update balek.. lama da tak melawat blog u..
miss sngt.. nnt i melawat ye..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails