Tuesday, August 17, 2010

Tumblr Tumblr Tumblr


swing swing swing.. angin malas melanda.. malas gle nak update blog walau pown idea melimpah ruah.. berokband aku ngade-ngade betol.. buat aku betol-betol geram.. rase nak kunyah-kunyah je berokband nie.. dala aku nga cuti seminggu berokband lak buat hal maunye aku tak naek darah.. dala puase nie aku tak keluar pegi mane-mane nak beblog pown susah.. aiyoo~ sabar Umairah tak baek marah-marah nie bulan puasekan T__T lagi pown nanti muke kau cepat berkedut.. fuh~ sedekit lege lepas membebel-bebel nie.. owh ye sekarang aku dah ade tumblr aku sendiri.. baru dua hari je aku buat.. so sape yang ade tumblr tu rajen-rajen la follow aku yer.. nanti aku follow korang balek ye.. i lurve tumblr.. oweyh~ coz kalau tenet slow pown aku tetap ley update coz ringan je.. so ape lagi, let's tumblr kalau nak follow aku klik je sini.. muahx~

2 comment:

shazwani.nashuha said...

wahhh. aku nak jugak thumblr. tapi malas pulak banyak2. haha. rajin kau ye.

umairaharis said...

hahahhah..mane ko ilang ha??
aku rase tumblr lg best dari blog..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails