Thursday, August 26, 2010

Sebab Kau Aku Dah Jadi Gile

OMG OMG OMG.. sebab kau, aku dah jadi gile sekarang nie.. sebab kau la sume nie jadi.. yes sebab kau HORLOW NECKLACE.. aku suke necklace nie sebab dye macam vintage-vintage je tapi tade la vintage sangat kire vintage glamour yang ditambah ngan design bohemian chic dari tahun 60-an dan 70-an.. sumpah smart gle aku tengok necklace nie.. macam orang gle aku cari kat Malaysia necklace nie tapi xjumpe pown.. arghh~ aku nak jugak necklace nie.. nak nak nak nak.. dah la Nichole Richie pakai necklace nie (memang la coz dye yg hasilkan design nie), Kim Kardashianx, Lindsay Lohan, Paris Hilton pown same.. xkire aku nak jugak.. dah macam orang gile aku cari last-last semalam aku jumpe dekat TheTrendBoutique tapi mahal la harge necklace nie..baru necklace je dah $230campur dengan shipping cost lagi $40 dah $270/RM850.00 kalau gold ke platinium ke tape la.. berbaloi la RM850.00.. adoi.. tade sape ke nak belikan untuk aku :(






0 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails