Friday, August 27, 2010

Product Review 4 - Nano White Polishing Renewal Exfoliator



product : Nano White Polishing Renewal Exfoliator
bau : bau dye best tade bau cenical pown..
harge : aku dapat sample free dari Nano White so xtaw la harge dye bape..
nak beli lagi?? yup memang nak beli.. lepas gune sample nie aku teros jatoh cinte dengan product Nano White


warne dye transparent.. bau pown sedap..

aku suke Nano White Polishing Renewal Exfoliator nie sebab dye bagi kesan yang cepat.. lepas pakai pown muke rase bersih n segar gle.. best sangat aku rase.. Nano White Polishing Renewal Exfoliator nie lebeh kurang macam scrub je..korang just sapu dekat muke korang time muke maseh kering.. lepas tu korang urut-urut la muke korang dalam seminet.. mase tu korang akan nampak kulit-kulit yang mati sume hilang, daki-daki pown same.. so lepas tu boleh la korang cuci muke ye.. boleh tengokkan kesan dye.. cepat glekan..


gambar before n after lepas pakai scrub nie..

5 comment:

aFdSmKaD said...

i memng gne polishing nano ni..memng beshh..start pakai coz my face burn coz dok jemur tgh panas 2 bulan..after pakai polishing ni 1 week muke trs ilang burn..sgt puas ati..n price leh thn jugak utk student cam i ni..tpi still mampu nk beli..n i mmng pngguna product nano..dri cuci muke..sunblock, moistrzr, polishng:)

umairaharis said...

yup sangat best dear..
i gune sampai sekr..
harge memg ok la kalau nak compare dngn product laen..

hatiAMIRA said...

sy baru 1st time guna . sy apply on wet face . haha tatau cemane nak pakai . tq 4 the info .

umairaharis said...

best sangatkn..
muke rase bersih je..
blackhead whitehead sume ilang..

jugam pukung said...

kalau lelaki pakai, ok tak?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails