Friday, August 20, 2010

Movie - Radit & Jani


movie : Radit dan Jani
rating : 4.5 / 5

semalam mase aku berblogwalking aku ade jumpe blog yang cite pasal movie nie.. tapi sori aku xingat sape.. xsalah aku mattmagicx.. mintak maaf kalau salah k.. so aku pown teros cari cite nie macam orang gle.. duebelas-duebelas part aku download teros n teros aku tengok sampai habes.. pokoknye aku suke gle cite nie.. buat aku emo je.. nape ending dye macam tu?? nape macam tu?? sedey ending macam tu.. "aku sayang kamu bodoh" aku suke gle ayat tu.. walau pown kasar bagi korang tapi bagi aku sweet sangat.. bagi aku la.. bagi korang aku xtaw k.. cite nie tentang Radit dan Jani yang kawen mude, parent dorang lak tak setuju pasal Radit nie penagih dadah n tade kerje.. tapi Jani nie tak peduli yang dye taw dye bahagie gle hidup dengan Radit.. kerje dorang taw enjoy je.. tak penah pike pasal bende lain.. oneday dorang dapat taw Jani pregnant so dorong pown mule la nak ubah cara hidup dorang.. macam-macam la yang jadi mase tu.. yang Radit nie pulak sayang kat Jani gle babi, yang Jani nie pown same sayang Radit gle babi tapi tu la....... kalau nak taw lagi jangan lupe tengok cite nie k..

0 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails