Friday, July 2, 2010

Nak Hadiah Iphone, Blackberry, Nintendo Wii atau PS3?? You choose!!

Best.. saya mau saya mau.. sape yang tak nak bende freekan.. senang je kalau nak dapatkan hadiah nie.. korang klik je link nie.. lepas tu korang bolehlah singup (letak name n alamat betol k coz nnati senang diorang nak pos hadiah yang korang dapat) lepas tu jangan lupe promote link korang dekat fb, blog, myspace or mane-mane je la yang korang suke..


paleng best bende nie free je sume free, singup free, hadiah free, penghantaran pown free.. walaweh~ pendek kate tak payah keluarkan duwet lansong.. sangat best ok..

p/s : kalau ade ape-ape yang tak faham tanye je k
kredit kat hudhud aku dapat taw bende nie dari blog dye..

2 comment:

Anne Boleyn said...

macam best je niii.. tapi takkan lah free sume. musykil jugeee huhu

umairaharis said...

ikot point tiap item laen point dye

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails