Friday, June 18, 2010

Let's Wawwi - Cara Mudah Dapatkan Traffic


Aku baru je tahu pasal widget nie.. tu pown lepas adek aku yang bagitaw pasal widget nie.. seyes aku teruje gile.. mane tak nie dah la boleh bagi traffic n point yang paleng aku suke skali ley tukar ke D.U.W.E.T.. sape la tak sukekan.. so ape lagi dengan semangat berkobar-kobar aku pown joint la bende nie.. kalau korang nak taw Wiwwi widget nie berfungsi bolehlah teros membace ye..

Tarikh Pelancaran : 1 Julai 2010
Level Marik Trafik permulaan : 1=(5 x 5)
Jumlah Mata Percuma : 10,000 Point

Wawwi Matrix BlogWalking adalah widget yang akan memaparkan URL Blog korang ke senarai Networker blog yang mendaftar melalui blog korang mengikut formula Matrix nx15 dan juga merupakan sistem Autospillover. Lebeh kurang macam MLM la tapi nie free k tade pakai duwet satu sen pown (:

Matrik nx15

contoh kalau status akaun korang ialah Matrik 5x5, jumlah blogger atau potensi trafik yang bakal korang dapat:

Lv1: 5 = 5
Lv2: 5x5 = 25
Lv3: 5x5x5 = 125
Lv4: 5x5x5x5 = 625
Lv5: 5x5x5x5x5 = 3125
Jumlah Network: 3905 Blogger

So korang akan dapat trafik dari aktiviti blogwalking adalah lebih tinggi berbanding aktiviti blogwalking cara biasa. contoh kalau korang surf 5 laman web melalui Wawwi Matrix Blogwalking sehari, korang berpeluang nak dapat 19 525 trafik ke blog anda dalam sehari. so memang menarek glekan..kan kan kan..

Autospillover

Bile da mencapai had lebar (width) downline network Level 1 , ahli terbaru akan dipindah ke network downline Level 1 korang itu dimana ahli yang belum atau mempunyai network terendah akan menerima ahli baru tersebut secara automatik.

Sistem yang digunakan:
MATRIK (nx15) + Autospillover

Sistem Mata (Point)

Fungsi mata ini adalah digunakan untuk menaiktaraf lebar atau kedalaman network korang dan juga diguna semasa sebarang pelawat yang klik melawat laman web korang di widget Wawwi Matrix BlogWalking. so lagi lebar lagi banyak la pelawat yang datang jadimye point pown maken meningkat..bestkan..

Korang diberi 10000 mata permulaan dimana fungsi nilai mata ini membolehkan blogger lain untuk melawat blog korang. Setiap klik unik sehari untuk lawatan ke blog akan dipotong 20 mata(jika upline melihat blog korang) dan dari 5 mata hingga ke 15 mata (kalau downline tengok blog korang).

bila korang surf ape-ape laman web yang terdapat di dalam senarai network korang, contoh kalau korang mempunyai 20 senarai blog, bile lawat 20 blog tu, korang akan dapat sejumlah point kat widget:

Blog Downline (tanda REf) - 2 Mata
Blog Upline (tanda LV) - 1 Mata
Iklan Teks (tanda ADS) - 5 Mata
Iklan Banner 160x180 - 5 Mata
Iklan Banner 125x125 - 10 Mata
Iklan Banner 468x60 - 15 Mata

Bile downline korang klik link blog di widget dorang, so korang dapat 1 mata bagi setiap blog yang dye lawat ikot kedalaman level mengikut status akaun. Maksimum kedalaman adalah level 15. so korang ade network downline sebanyak 3905 blogger dengan purata klik ialah 10 link/blog sehari, so akan dapat 39050 point. kalau nak banyak point, so kene la rajen melawat blog lain di widget downline korang atau sebarang pelawat lain yang klik link di widget korang, so korang dapat mata tambahan.

Jumlah Mata Sehari
3905 blogger x 10 blog dilawati = 39050 mata

Paleng penting korang wajib untuk klik sekurang-kurangnya 2 link blog sehari untuk menerima jumlah mata tanpa had dari downline korang pada hari yang sama.

Bile ade blogger yang mendaftar melalui widget korang, korang juga menerima nilai mata mengikut level.. free-free je.. wakaka~

Sponsor secara langsung = 20 mata
Downline level 1 = 15 mata
Downline level 2 = 14 mata
Downline level 3 = 13 mata
Downline level 4 = 12 mata
Downline level 5 = 11 mata
Downline level 6 = 10 mata
Downline level 7 = 9 mata
Downline level 8 = 8 mata
Downline level 9 = 7 mata
Downline level 10 = 6 mata
Downline level 11 = 5 mata
Downline level 12 = 4 mata
Downline level 13 = 3 mata
Downline level 14 = 2 mata
Downline level 15 = 1 mata

Potensi Nilai Mata Referral

Lv 1: 5 x 15 = 75 mata
Lv 2: 25 x14 = 350 mata
Lv 3: 125 x 13 = 1625 mata
Lv 4: 625 x 12 = 7500 mata
Lv 5: 3125 x 11 = 34375 mata

Jumlah keseluruhan:
43924 mata

so memang gempak gle la hasil dari aktiviti blogwalking dalam mase sehari. maken banyak blog dalam network korang surf, so maken tinggi jumlah mata korang. so komisen jangan cakap la sure banyak..

Pendapatan Sambilan

Sambil blogwalking dengan Wawwi Matrix BlogWalking, silalah kumpul nilai mata sebanyak mungkin kerana fungsi di masa-masa akan datang adalah korang berpeluang untuk menukar nilai mata kepada nilai wang sebenar. Pendapatan sambilan menanti korang semudah klik.

Manfaatkanlah sistem widget ini untuk menjana trafik dan pendapatan yang lumayan melalui blog.
Sila naiktaraf status akaun korang untuk menikmati trafik yang lebih berganda lagi.
Jika korang meminati widget ini, silalah ikuti perkembangan semasa widget ini melalui Twitter n Facebook k.

Cara-cara nak pasang Wawwi Widget :


Korang pegi kat chatbox aku tu, lepas tu korang isi la nama korang, url blog korang n email lepas tu korang pilih jenis-jenis chatbox yang ade dekat blog korang.. lepas tu klik dekat perkataan BLOG..


so gamba gamba macam dekat atas nie akan keluar so korang copy code HTML tu n jangan lupe pastekan dekat bawah chatbox k.. tadaa~ dah siap senang glekan.. so care nak dapatkan point senang je.. korang ley la berblogwalking dengan klik kat blog-blog yang ade dalam network list korang.. nak dapatkan point klik je FINISH..

**kalau nak tengok berape point yang korang dapat senang je.. korang klik je dekat name korang kat atas tu..

4 comment:

Nyetok said...

Makin byk plak blog yang pasang widget ni.. masuk sini baru tau sistem point dia mcm mn... Nak kene pasang jugak nnt..

umairaharis said...

yup jom pasang beramai-ramai.. tambah traffic n duwet.. same2 la kite membuat duwet:p

Anne Boleyn said...

bagus ni.. mau try juge.. :)

p/s : jom baca kisah mentor and kisah kawan Anne Boleyn dituduh merogol.. huhu

umairaharis said...

harap2 pompan tu tipu jekan.. tak taw la nak cakap ape.. dunie da akhir zaman sume da xboleh nak percaye

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails