Friday, June 11, 2010

Dapat Duit Free Sambil On9


Aku baru je joint bende nie itu pown lepas adek aku bagitaw pasal nie.. patot la aku tengok adek pompan aku tu banyak je duwet dye nak shopping.. tade pown pokai macam aku.. padahal elaun yang ibu bagi same banyak je.. tapi tiap-tiap minggu aku tengok dye shopping.. jeles weyh.. so ape lagi aku pown wrestling la dye suroh bagitaw rahsie dye mane dapat banyak duwet.. so dye pown cite la pasal readbud.. memang best la da 2 hari aku buat aku da dapat USD5/RM17.50 padahal keje aku on9 je, goyang kaki, klik-klik sket pas tu duwet da masok..dah lepas da duwet topup aku.. yup seyes aku tak tipo.. senang gle.. lagi pown bende nie free je.. tak payah pakai duwet satu sen pown.. kalau pakai-pakai duwet nie aku memang tak caye.. penipu je.. itu semua dusta.. readbud nie pown senang je tayah nak sebok-sebok cari downline pe bagai sume.. korang just kene bace je article yang diorang bagi lepas tu korang kene bagi rating pasal article tu.. ikot suke korang la nak letak bape bintang.. kan senang gle.. lagi pown article yang diorang suroh korang bace tu pown berdasarkan minat-minat korang.. so korang tak payah la bace article yang korang tak suke.. so korang enjoy duwet pown masok.. nie bukan MLM k.. banyak article yang korang bace banyak la duwet yang korang dapat.. so sape yang tak suke membace tu memang rugi gle la.. makin panjang article yang korang bace makin banyak duwet yang masok.. ape yang aku suke pasal bende nie :

  • bende nie tak payah pakai duwet pown 100% free.. seyes aku jamin.
  • korang tak payah sebok-sebok kene cari downline.. aku menyampah gle cari-cari downline..
  • korang tak payah sebok-sebok nak suroh orang joint la klik-klik iklan korang la ape la (bullshit aku memang benci gle ble orang suroh aku klik-klik iklan sial nie) nak untong tapi menyusahkan orang.
  • dan yang paleng best duwet masok dengan jayanye.
  • ini bukan skim cepat kaye.
  • ini bukan MLM.
so sape-sape yang rajen membace boleh la joint bende nie.. kalau yang tak rajen tu pown rajen-rajenkan la diri anda.. sape yang tak nak duwet freekan.. so same-same la kite tambahkan ilmu n tambahkan duwet kite ye.. so kawan-kawan marilah kite buat duwet same-same.. kalau nak joint korang klik sini k.. aku tak pakse pown just nak share bende best dengan korang.. so enjoy k.. selamat membuat duwet..

2 comment:

DaHLia said...

adik tu memang dah dpt income dr ni ke?

umairaharis said...

hye dahlia.. yup adek yg gurl da dapat 2 kali da.. i masok nie da 4 ari da joint ok la da dapt USD7 :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails