Thursday, May 27, 2010

diy : Maknyah & Teteknye

Slame nie kalau tengok maknyah yang cun melucun mengalahkan pompan aku mati-mati ingat dorang sume sanggup berhabis duwet beribu-ribu ringgit n tahan saket yang gile babi semate-mate nak cantik.. sanggup nak buat plastic surgery.. nak mancongkan hidung la, itu la, ini la, cucuk sane cucuk sini ini tapi yang paleng hot skali nak besarkan tetek/breast/boob.. tapi ade jugak maknyah-maknyah yang xbuat plastic surgery tetap hot.. bumper bukan maen i told you nyah.. antarenye sumbat tisu banyak-banyak.. bile bepeloh amek kau.. tak kuase mak!! hahahhaha.. nie ade lagi satu care yang yang murah nak dapatkan boob yang hot.. gamba nie aku dapat dari pakcik google.. pe-pe pown enjoy k..


nak dapatkan boob macam nyah nie senang je..


siap sediakan badan you all ye nyah..


balotkan badan korang taw nyah dengan gunekan celofane tape ketat-ketat..
lagi ketat lagi bagos k.. balot bawah ketiak k..


lepas tu korang amek la concealer.. korang makeup-makeup la sket dada korang tu nyah buat shading tetal-tebal sket..


jangan lupe tacap-tacap sket mane yang patot sampai nampak alor ye nyah..



tadaa~ da siap tetek nyah.. meleleh anak ayam tengok.. hahahahhaha..

xoxo ~ jangan balot ketat sangat dah la kunk meletop lak:p

5 comment:

I Love Snackfood said...

Hi there, thanks for linking us!

cheers,
www.ilovesnackfood.com

Hero Buta said...

x leh balh dok~

rebel said...

ko taw tape mcm bongox je.. xsemput lak tu balot kuat2

Hero Buta said...

dia da bise uh~
akhak
klko~
bpok nk klah kn pompuan~
siot gler~

umairaharis said...

tu la bengong je.. kalah aku..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails