Sunday, April 11, 2010

Selamat Melahirkan


Alhamdullilallah.. Hampir setahun lebih menanti tanggal 11 April 2010 aku telah selamat melahirkan.. Mesti korang pikir nape lame sangat ye?? Hahahahaha.. Korang jangan runsing-runsing, jangan terkejut atau saket jantung dan menyerabutkan lagi pikiran korang yang da serabut tu memikirkan macam-macam tuk menjawab persoalan kat pale korang tu.. Aku bukan melahirkan baby taw.. Kawen pown x lagi.. Tapi aku telah selamat melahirkan blog yang aku impikan.. Da lame gile sebernarnye aku becite-cite nak hasilkan blog nie.. Lebih kurang setahun lebih da.. Sejak keje di Genting lagi.. Tapi tu la slalu bz je.. Siang malam keje x sempat nak beblog.. Ingatkan bila da mula belajr nie ade la masa tuk berblog tapi hampeh kat Unisel nie internetnye tersangat la lembap.. Adoi, tension gak rasenye.. Punye la semangat nak beblog.. But now just terfikir, ada ke orang nak follow and read my blog? hahahah.. tak taw la.. janji aku happy.. ohh.. cepat la masa.. Harap sangat la connection laju siket.. Ibu, anakmu maukan broadband.. Nak broadband nak broadband broadband.. (hahahahahaha..ngade gile kowt) but yes i want broadband :-(

0 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails