Sunday, April 25, 2010

Double Trouble



DOUBLE TROUBLE
Search & Wing
Tarikh : 1 Mei 2010
Masa : 8.45 malam ( 2 jam )
Tempat : Bukit Kiara
Harga Tiket : RM70.00

Pewitt~~(bajet amy) yeah aku nak pegi konsert nie.. nak pegi sangat-sangat nak tengok rocker yang slame nie aku minat gle..yang sume lagunya aku hafal, baik yang jiwang atau yang rock, yang tangkap leleh atau yang memekakkan telinga.. aku teringin weyh aku nak pegi.. teringin nak rase macam mane ibu ayah kite bekonsert dulu-dulu.. time diaorang muda-muda dulu.. pakai seluar skinny yang ibu cakap kalau nak pakai kene pakai lotion banyak-banyak, hahahahha.. rambut panjang sampai kepinggang, celak tebal dimata, baju besar-besar n xlupa kasut Aliph jenis high-cut.. konsert nie 1st Mei aku lak final 3rd Mei.. tak taw la nak pegi ke tak.. kawan-kawan kate tak payah takot kunk patah kaki ke patah tangan ke naye je aku tak dapat amek final.. dekat tangan ade 3 tiket.. kalau ikotkan aku memang aku nak pegi gile tapi bile difikirkan cakap kawan-kawan aku betol gak.. adoi.. betol-betol dalam delema aku rase.. nape la buat tarikh dekat-dekat ngan final aku?? saje je nak sabotaj aku.. konsert nie tade la lame sangat pun cuma dua jam je.. ada dua lagenda rock Malaysia yang akan mempersembahkan 20 lagu hits seperti Gemuruh, Opera Hidup, Fantasia Bulan Madu, Isabella dan Derap Komando. huh~ susahnye nak buat pilihan kan.. nape la kite harud memilih??

xoxo ~ pikir sampai lebam

2 comment:

amira karmila said...

check out these Double Trouble T-shirts!
you'll love it

http://www.amirakarmila.com/2010/04/pre-order-double-trouble.html

rebel said...

wah kejam.. saya mau..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails