Thursday, April 22, 2010

Celcom Broadband


Jam da menunjukkan pukul 1.55am esok da la ade kelas pagi, mata tak mengantuk lansong.. hahahaha mane taknye on9 je keje aku mau xngantok.. kalo mate da rabak pown aku tahan gak.. ye la nak balas dendam da bape lame tak dapat on.. Wireless kat Unisel macam haram lansong tak dapat nak connect..harap bayar je mahal tp servis jangan cite la, kure-kure berlari lagi laju.. thankz sangat-sangat to my leblymum coz da belikan anakmu ini Celcom Broadband..i love you ibu.. muahx muahx muahx..(yes~ aku sayang ibu aku) hahahahha tak sie-sie aku merengek setiap kali bile ibu call.. Aku rase berbaloi sangat gune package Celcom Bacis Youth nie.. Dengan bayaran RM50.00 je sebulan aku da boleh on9 secara unlimited.. memang aku on9 tak stop-stop ari subuh sampai ke subuh balik.. akan kugunakan dirimu sebaik sayang.. dengan speed 384kbps walaupun tak laju mane tapi aku puas hati la coz kat tempat jin betendang nie ape-ape broadband pown tade connection.. kire Celcom terbaik lah.. Package nie dikhaskan untuk pelajar sahaja.. kalau umur da melebihi 25 tahun package nie akan automatic jadi normal package.. kalau korang nak register jangan lupe bawak kad pelajar dengan kad pengenalan sebagai pengesahan dan duwet sebanyak RM50.00 untuk mendaftar.. Dan korang akan diberi tempoh percubaan selama tujuh (7) hari, kalau tak puas hati korang boleh pulangkan balik dan duwet korang akan dipulangkan semula.. selagi tak melebihi tujuh hari korang boleh tuntut duwet balik tapi kalau masuk je hari yang ke tujuh suku ke tujuh setengah ke sorry la ye duwet anda takkan dikembalikan.. ok la penat da membebel dan menracau aku nak sambung buat asiggment yang da menimbun nie sambil-sambil nak cuci mata tengok on9 shop..

xoxo ~ on9 sampai lebam

4 comment:

shazwani.nashuha said...

terbaek anje! bole lah gossip gossip. ahaa.

rebel said...

hahahahhaha..taw tape lame da tak begosip ngan ko

Amanina said...

emm, nak tanya. yang basic youth ni memang unlimited ke usage die?

rebel said...

yup usage dye unlimited on la 24/7 boleh je charge tetap same

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails