Thursday, July 10, 2014

Zulin Aziz Dah Kurus Dengan SBC

Assalammualaikum..

Selamat Berpuasa.. Sekejap je kan kita dah masuk 12 Ramadhan, pejam celik pejam celik tak lama je lagi dah nak raya.. Mesti ramai yang tengah buat persiapan rayakan.. Yang paling korang sibuk sekali dah tentu-tentu la cari baju raya.. Hahahaha.. Sama la aku pun.. Dekat kedai-kedai online memang banyak gile baju raya yang lawa-lawa, sampai juling biji mata nak pilih yang mana satu, bila dah jumpa yang berkenan saiz pulak tak de, kalau size dah okey pun mesti ada cutting yang tak berapa nak okey sebab spare tyre bertimbun-timbun.. Kecewanya sebab tak dapat nak melaram sakan raya tahun ni.. Tapi korang semua jangan risau ye, sempat je lagi korang nak melaram sakan raya ni dengan SBC (^_^)

Mesti ramai yang kenal pelakon & pengacara yang semakin meningkat naik Zulin Aziz kan, ala yang sekarang menggantikan Zizan sebagai pengacara rancangan Melodi dekat TV3 tu.. Kalau korang perasan dulu Zulin Aziz agak berisi tapi sekarang dia dah nampak semakin selim-melim, memang gorgeous sangat-sangat.. Yup Zulin Aziz pun makan SBC taw, sekarang dia dah turun 20kg ++ lawa gile kan dia sekarang.. Korang jangan risau dengan SBC ni korang takkan rasa apa-apa side effect sebab SBC ni diperbuat dari bahan semulajadi, herba-herba je, memang bebas dari bahan kimia dan bila stop ambil SBC pun berat korang takkan naik.. Tapi jangan la pulak korang bantai makan KFC, Mc'D hari-hari sebab comfirm-comfirm la berat korang akan naik balik.. Yang paling-paling penting sekali SBC ni halal, selamat & berkesan, siap ada kelulusan dari badan kesihatan lagi.. Kalau ada sape-sape nak kurus raya ni boleh la korang try SBC sekarang ye.. Sehari just telan 2 biji SBC hujung bulan ni dah boleh tersenyum je..






1 BOTOL - RM165.00
2 BOTOL - RM330.00

postage :
SEMENANJUNG MALAYSIA - RM5.00
SABAH SARAWAK - RM10.00

setiap pembelian dari aku, aku akan sertakan sekali dengan free gift (^_^)

whatsapp : +6 0142500109
email : sales.eishal@gmail.com
facebook : mybabybearwholesale
instagram : EISHALVALET

Saturday, June 14, 2014

Cara Turunkan Berat Badan Dengan Cepat Sebelum Raya

Assalammualaikum,

Fuhhhhhh~ bukan setakat berhabuk, dah naik bersawang, berdebu, berlumpur semua, punyalah lama aku tinggalkan blog kesayangan aku ni. Sorry.. Aku sibuk sangat-sangat sekarang ni, mana nak ke kelas lagi, nak ulang-alik seminggu sekali atau dua minggu sekali balik ke Kelantan jumpa Eishal lagi, selalu sangat sibuk jangankan nak update blog sampai kadang-kadang tak ada masa untuk diri sendiri, penat ya amat. Eishal dah makin besar sekarang, banyak akal cakap pun banyak, ada je idea dia, active 24 jam, hahaha, sekejap je baby aku dah tak jadi baby lagi, dah 1 tahun 8 bulan dah Eishal sekarang ni, rasa macam baru semalam je dia lahir. Buat masa ni memang aku merancang tak nak ada anak lagi, bukan menolak rezeki tapi buat sementara waktu ni aku nak anak sorang dulu, biar aku dah habis belajar, ekonomi semua dah kukuh, dah puas aku main dengan Eishal baru la aku nak tambah lagi ( main dengan anak sampai dah tua pun takkan puas aku rasa.. hahaha )

Sepanjang 1 tahun 8 bulan ni juga aku ambil pil perancang untuk family planning kami, aku nak make sure memang betul-betul selamat, ye lah aku pun belajar lagi sekarang ni kurang-kurangnya biar lah habis belajar dulu, tapi disebabkan kesan dari kesan pil perancang ni la berat badan aku naik macam nak gila, memang badan macam dipam-pam, gila bulat sedih sangat rasa bila berjalan sebelah Mr.B macam giant pulak aku rasa, ye lah dia kurus je, tinggi pun sama dengan aku je 171cm je, macam anak dengan mak la pulak. Masa tu memang frust la sangat-sangat rasa down je, spare tyre merata-rata, hahahaha, tapi suami aku okey je dia faham berat aku naik sebab kesan dari pengambilan ubat tu, selalu pujuk aku cakap jangan sedih-sedih walau kadang-kadang lawak dia buat aku rasa nak karate je dia. nasib la sayang tak jadi nak karate, hew hew hew~ Sampai lah satu hari tu aku ternampak gambar Ieda Moin yang dah selim-melim dekat majalah, lawa gile kot, dia dah kurus lagi lawa dari masa dia sebelum kahwin lagi, terus aku follow dia di ig, owh rupa-rupanya dia ambil SLIMBEAUTYCARE ( SBC ) mula-mula aku tak percaya sangat, 50 - 50 nak try ke tak sebab mcam-macam aku dah cuba, turun sikit je bia aku stop berat akan naik macam nak gila, lagi banyak dari yang turun. Lepas 5-6 hari duk fikir nak try ke tak, last-last aku beli juga, aku fikir kali ni kalau tak turun juga lantak lah memang aku dah takkan terpengaruh dah lagi dengan ubat kurus sampai bila-bila, punya la emo aku masa tu.

Dapat je SBC aku terus makan kejap-kejap tu juga, punya la excited, esoknya terus timbang tapi hampa  je sebab tak turun lansung pun walau segram, dalam hati dah fikir ni mesti sama je macam produk kurus lain, tipu je, tapi dah disebabkan aku dah beli SBC tu aku makan la jaga hari-hari, sampai la dah seminggu lepas tu baru aku tergerak hati nak timbang lagi sekali, mana lah tahu kot-kot turun segram pun jadi lah.. Punya lah happy masa tu bila aku tengok berat aku dah turun 4.5 kg, memang aku menjerit-jerit happy macam nak gle panggil Mr.B tengok betul-betul nombor dekat jarum penimbang tu takut aku tersalah tengok, dekat sepuluh kali la aku naik penimbang tu nak makesure yang berat aku memang dah sah turun. Mr.B siap cakap lepas ni isteri dia boleh jadi model Victoria Secrat la, hampeh betul. Lepas dari tu aku memang tak timbang lansung, konon-konon nak suprise habis 1 botol baru nak timbang, baju-baju lama pun banyak yang dah boleh pakai balik, Ya Allah happynya aku rasa. Lepas je habis 1 botol baru aku timbang balik, total 1 botol aku turun 12kg, terus aku order botol ke-2 dan apply jadi stokis sekali.. puas hati sangat-sangat. Sekarang aku baru habis 2 botol SBC dari 94kg sekarang aku dah 73kg, kalau boleh raya ni aku nak turunkan sampai 65 / 60kg sebab kalau turun banyak sangat pun pelik juga sabab aku tinggi, Mr.B pun dah pesan siap-siap jangan kurus sangat nanti tak lawa. lagi 2-3 hari aku akan masuk botol ke-3 insyallah raya ni aku dapat la pakai baju fashion-fashion sikit, ye la tiap-tiap tahun aku pakai baju kurung je sebab spare tyre melambak-lambak, tahun ni boleh la aku pakai kurung moden ke, peplum ke (^_^) wahhh.. angan-angan nak best je. Kalau korang pun teringin nak turunkan berat badan macam aku sebelum raya ni korang bolehlah try SBC ni. dijamin korang akan puas hati gle, nak ambil SBC masa puasa pun boleh tak de hal, korang jangan lah risau, SBC ni 100% halal, selamat, berkesan, dan paling penting sekali dah mendapat kelulusan dari badan kesihatan, SBC juga 100% dibuat dari herba-herba, kunyit, sengkuang memang bebas 100% dari bahan kimia, korang takkan rasa nak ke tandas je, tak de sakit-sakit kepala, sesak nafas, sakit dada apa semua, cuma korang akan asa lebih berpeluh sikit dari biasa tapi sikit je la, sebab berlaku proses pembakaran lemak, korang akan rasa lebih cergas & bertenaga sebab lemak-lemak korang dah ditukarkan menjadi sumber tenaga. Kalau korang nak tahu juga ramai kot artis Malaysia dan makeup artis yang ambil SBC, patut lah dorang sentiasa slim je, rupa-rupanya dorang pun ambil SBC kalau tak percaya cuba korang tengok ni.


farhan turun 9kg dengan SBC


edlin af turun 7kg dengan SBC


ni antara artis-artis yang lain yang ambil SBC juga, semua cutting meletopkan

.
.
.
.
.
taraaaaaa


hehehehe.. happy sangat-sangat sangat sangat, tak sabar nak kurus lagi, nak turun 10kg lagi


kalau korang teringin nak turunkan berat badan sebelum raya ni aku memang cadangkan sangat-sangat korang try SBC ni, comfirm korang akan puas hati, aku akan tolong guide, share tips-tips macam mana nak cepatkan lagi berat badan korang turun, comfirm raya nanti korang boleh bergaya sakan dengan baju raya yang cun melecun, meleleh air liur sedara mara korang tengok korang bergaya sakan raya ni. bagi yang berminat nak order korang boleh lah contact aku ye, aku merupakan salah seorang SBC Exclusice Stokis :

1 BOTOL - RM165.00
2 BOTOL - RM330.00

postage :
SEMENANJUNG MALAYSIA - RM5.00
SABAH SARAWAK - RM10.00

setiap pembelian dari aku, aku akan sertakan sekali dengan free gift (^_^)

whatsapp : +6 0142500109
email : sales.eishal@gmail.com
instagram : EISHALVALET


p/s : BE GLAM BE CLASSY WITH SBC (^_^)
p/s : yang berminat nak cari duit lebih raya ni & yang berminat nak jadi agent SBC boleh contact aku juga ye 





Thursday, October 3, 2013

Tollyjoy Pilihan Hatiku Buat Simanja Yang Riang (^_^)

Assalammualaikum,

Fuh!!! Lama sangat sangat sangat aku tak berblog.. Rindu sangat-sangat.. Asyik sibuk je memanjang.. Ada   anak masa belajar betul-betul mencabar.. Betul-betul menguji kesabaran aku yang tak berapa sabar ni.. Kadang-kadang rasa nak berhenti je belajar, jaga anak dekat rumah lagi best, tapi memikirkan hanya 2 semester je lagi yang tinggal dan untuk masa depan anak aku juga maka terpaksa la aku gagahkan diri yang dah sedia gagah ni.. hahahaha (^_^) Sebenarnya dah lama sangat aku nak update tentang produk Tollyjoy ni tapi sejak balik dari kampung masa tengok fil aku sampai la sekarang aku tak sempat nak share sebab laptop kesayangan aku rosak, now memang aku takda laptop, memang merana la sangat-sangat 4 bulan ni tak de laptop nak buat assigment pun kena lari-lari g cc ( update post ni pun aku dekat cc, dah gian sangat nak update blog ).. Owh ye berbalik pada title aku yang dah macam iklan tu meyh sini aku nak share dengan korang tentang produk Tollyjoy yang memang menjadi pilihan hati aku sekarang.. Kalau lah aku tahu pasal produk Tollyjoy ni dari kecil comfirm aku dah suruh ibu belikan untuk aku dari dulu lagi.. Puas hati sangat-sangat  tambah-tambah pada produk toiletries dia memang aku suka sangat sangat sangat..


Tollyjoy Baby Groom Powder Puff

Kalau korang nak taw puff ni fluffy sangat.. Memang best sangat guna puff ni.. Lembut je.. Aku memang jenis suka tabur bedak banyak-banyak dekat Eishal lepas mandi, sebab aku rasa cute je baby pakai bedak tebal-tebal, hahahaha.. Kesian Eishal lepas mandi memang aku akan bedakkan dia 1 badan, tambah-tambah lagi bila ada Tollyjoy Baby Groom Powder Puff memang senang sangat, just tabur je bedak banyak-banyak dalam bekas dia, lepas tu sapu je guna puff yang sangat sangat fluffy tu, comfirm bedak yang korang sapu tu rata ( owh ye kalau korang nak taw aku ada 2 Tollyjoy Baby Groom Powder Puff ni.. satu untuk Eishal, satu lagi untuk aku, sebab aku lepas mandi suka pakai bedak satu badan, feeling-feeling baby )


comel je bekas dia, tak kecik tak besar, senang nak bawak pergi mana-mana dan yang paling best bekas ni tak da la senang sangat nak terbuka so tadela aku risau bila angkut Tollyjoy Baby Groom Powder Puff  pergi mana-mana..


siap ada lubag lagi dekat puff tu, so korang tapayah la risau kot kot terambil bedak yang banyak, bedak akan berterabur masa korang nak sapu nanti.. kalau korang terambil banyak pun korang goyang-goyangkan aje puff tu untuk buangkan bedak yang extra tu.. senangkan


puff yang super duper fluffy.. saya suka saya suka.. hehehehe


Tollyjoy Baby Laundry Detergent - Mother & Baby Award 2012

Kalau baby korang ada kulit sensitive sama macam Eishal aku cadangkan korang try Tollyjoy Baby Laundry Detergent - Mother & Baby Award 2012 insyallah kulit baby akan okey.. Macam Eishal, mula-mula dulu suka sangat naik ruam-ruam dekat badan, dah macam-macam bedak, lotion dengan sabun yang aku dah cuba tapi still juga tak hilang ruam-ruam dekat belakang badan dia, nak cakap panas tak da la rumah aku panas sangat.. One day ada sepupu Mr.B yang suruh aku tukar pencuci baju Eishal, dia cakap mana la tahu kalau-kalau pencuci baju yang aku guna untuk Eishal tu tak sesuai dengan dia.. Betul juga tu aku fikir, Ya Allah macam mana la aku boleh lupa nak tukar pencuci baju Eishal ni, dulu aku ada pakai band lain tapi x ok, lepas je aku tukar pakai Tollyjoy Baby Laundry Detergent - Mother & Baby Award 2012 semua ruam-ruam dekat badan Eishal dah hilang even sampai badan Eishal tak kan naik ruam kecuali kalau masa cuaca panas sangat.. Fuhh~~ senang hati aku sekarang, dah la bau dia lembut je, baju pun jadi lembut je bila basuh paling  best kulit Eishal pun tak da masalah.. Lega sangat aku rasa.. Lepas ni memang aku tak kan tukar pencuci baju Eishal dah..


Tollyjoy Toiletries Travel Pack

Tapi sekarang aku pakai yang bottle besar terus sebab aku memang puas hati.. Bukan je Eishal yang guna, kadang-kadang dengan aku-aku sekali yang guan Tollyjoy Toiletries ni (^_^) Dalam ni 4 in 1; ada bedak, lotion, baby bath dan 2 in 1 hair & body wash.. Korang jangan risau sebab dia paraben free.. hoyehhhh!!!


Tollyjoy 2 in 1 Hair & Body Wash

Senang nak pergi mana-mana tak payah bawa dua tiga jenis sabun dan shampoo bawak je Tollyjoy 2 in 1 Hair & Body Wash nak shampoo boleh nak buat baby bath pun bole.. Bau memang tip top, lepas Eishal mandi aku rasa nak gigit-gigit je dia sebab wangi.. Bau dia takde la kuat sampai sakit hidung just soft-soft je..


Tollyjoy Body Wash

Haaa.. Yang ni memang capat habis kalau beli sebotol besar tu sebab dengan aku sekali mandi guna Tollyjoy Body Wash.. hahahaha (^_^)


Tollyjoy Baby Lotion

Lepas mandikan Eishal aku akan sapu dulu lotion ni dulu satu badan dia.. Dah kering lotin ni baru aku sapu bedak puas-puas dekat dia.. Lotion ni tak berminyak, cepat je meresap, best sangat-sangat.. Tapi sekarang sejak Eishal dah besar dan semakin lasak aku dah skip part ni sebab tak sempat.. Kerja dia nak main je.. Tak sempat aku nak grooming dia lawa-lawa.. Jadinya lotion ni sekarang aku je yang pakai setiap malam beforo aku tidur sebab bau dia baut aku tidur lena..


Tollyjoy Baby Powder

Part sapu bedak ni wajib!!! Tak boleh skip.. Walau pun sekarang Eishal dah besar, susah sangat aku nak grommingkan dia, part sapu bedak ni memang aku takkan tinggal, sebab aku suka sangat-sangat baby pakai bedak banyak-banyak lepas mandi.. Senang je, aku tuang je Tollyjoy Baby Powder dalam Tollyjoy Baby Groom Powder Puff lepas tu aku sapu je satu badan Eishal guna puff yang fluffy tu..


Tollyjoy Baby Accessories & Vegetable Liquid Cleanser - Mother & Baby Award 2012

Dalam banyak banyak banyak banyak produk Tollyjoy ni la produk yang paling aku suka.. Sebab aku tak payah dah risau takut kalau-kalau aku basuh botol susu Eishal tak bersih guna sabun, takut keracunan ke apa, sebab dengan Tollyjoy Baby Accessories & Vegetable Liquid Cleanser bukan setakat botol susu, puting je boleh cuci, dengan sayur-sayur  dan buah-buahan sekali boleh cuci guna Tollyjoy Baby Accessories & Vegetable Liquid Cleanser.. Dijamin selamat.. 


Tollyjoy Baby Feed BPA free Bottle

Owh ye, aku lupa nak share yang sekarang ni Eishal dah tak fully bf lagi, sebab sejak aku duduk di hostel Eishal dah minum susu formula T__T ( sorry sayang, mama pernah janji nak fully bf kamu selagi boleh tapi sekarng kita jauh mama terpaksa - tak kan ada emak dalam dunia ni okey yang tak nakkan yang terbaik untuk anak diorang,  ) Eishal sempat fully bf 7 bulan 29 hari je, Genap umur dia 8 bulan dia dah minum susu formula.. Bayangkanlah selama 8 bulan tu Eishal fully bf tanpa aku pernah bagi dia try minum susu guna botol, susahnya macam mana la kan tiba-tiba aku nak bagi dia minum guna botol.. Ya Allah susah sangat sangat sangat, hanya Allah je tahu, macam-macam bottle aku cuba dari yang paling mahal sampai yang paling murah, puting cakap je la yang putih yang kuning, yang bulat yang leper semua aku dah try tapi tak jalan.. Eishal sanggup mogok lapar dari minum susu dari bottle ( even aku dah perah susu masukkan dalam botol tu ) sedih sangat-sangat aku rasa.. Siap aku rasa nak berenti belajar je untuk bf Eishal, tak nak paksa dia minum guna botol.. Meleleh leleh air mata aku bila dia menangis masa kitaorang ajar dia guna botol ( aku, mr.b, mil aku semua try ajar Eishal guna botol - tapi fail!!! ) Bila aku dah giveup nak ajar Eishal minum susu guna botol dan memang rasa nak berenti je terus belajar tak taw la macam mana bila mil aku bagi Eishal guna Tollyjoy Baby Feed BPA free Bottle terus je dia minum susu dari botol tu, mula-mula memang dia buat muka pelik, tapi dah dua-tiga kali Eishal terus pandai hisap susu guna botol, Allah je yang taw leganya aku masa tu..


ni la botol ajaib tu.. hahaha.. macam-macam jenis botol dah aku cuba tapi semua tak jalan, korang cakap je semua jenis botol dan brand aku dah guna, tapi hampa.. nasib baiklah ada Tollyjoy Baby Feed BPA free Bottle.. horeyyyy!!!



Teat dia lembut sangat-sangat patutlah Eishal suka.. besar pulak tu.. terima kasih Tollyjoy sebab keluarkan botol ni, kalau tak sampai sekarang tak taw la macam mana aku nak ajar Eishal menyusu guna botol..


nia masa 1st time dia nak hisap susu guna botol, walaupun pelik je muka dia, tapi Eishal hisap juga.. hehehehe.. love you babybear (^_^)



p/s : sorry ye sebab entry ni panjang sangat.. nak buat macam mana dah lama sangat aku tak berblog, gian sangat nak menaip.. hahahaha (^_^)

Saturday, July 20, 2013

CUSTOMADE BABY TUTU - HARI RAYA AIDILFITRI

Assalammualaikum,

Mesti ramaikan yang masih mencari-cari dan sibuk dengan persiapan untuk raya yang akan datang ye.. Khas untuk raya nie umairah akan buka order untuk customade tutu yang comel-comel khas untuk baby girl.. Tutu ni bukan sahaja boleh pakai untuk hari raya hari-hari lain pun boleh ye.. Contohnya untuk majlis harijadi, akikah, photoshoot dan banyak lagi.. tutu ni ringan dan lembut sesuai sangat-sangat untuk baby.. Bagi yang tak tahu apa tu tutu boleh la tengok-tengok contoh gambar dekat bawah ni ye (^_^)








Comel sangat-sangatkan kalau baby pakai time raya macam ni.. Hehehe.. Owh ye ni harga untuk tutu ye :

a) 1 COLOUR TUTU - RM29.00
b) 2-3 COLOUR TUTU - RM39.00
c ) RAINBOW TUTU - RM49.00 
d) CUSTOMIZED TUTU - RM49.00
e) MATCHING HEADBAND + RM5.00

** free postage ye untuk tutu- tutu ni (^_^)

CARA NAK ORDER TUTU :

1. Boleh email saya di rebeljournal@gmail.com saya ukuran baby pinggang dan umur anak mommies semua ye.. Jangan lupa dekat subject tulis COSTUMADE TUTU
2. Nyatakan warna tutu baby untuk pakai raya ni ye.. Boleh pilih nak plain 1 warna, 2-3 warna, rainbow atau pun customized ye..
3. Kalau yang customized boleh pilih nak letak apa sahaja ye ; lace, pearl, flower, ribbon, anything yang tak merbahayakan baby semua boleh ye (^_^)
4. Dan untuk customized juga boleh pilih untuk 1 layer atau pun 2 layer ( kiranya tutu baby ni bertingkat ye..
5. Untuk Matching Headband boleh tambah RM5.00 ye

pada yang berminat boleh email saya : rebeljournal@gmail.com atau pm saja saya di fb : umairaharis

last order untuk tutu ni 20.7.2013 ye atau bila-bila masa quatation dah penuh.. so siapa yang berminat boleh lah order sekarang bagi mengelakkan tak dapat order sebelum hari raya ye..

p/s : tak sabar nak tunggu raya padahal puasa pun belum lagi.. hehehe.. tak sabar sebab nak pakaikan Eishal tutu ni.. macam princess je rasa (^_^)



Sunday, February 24, 2013

Cinta Baru Aku, Takkan Curang Lagi

Walaupun agak terlambat aku tetap nak cerita jugak.. Kalau korang nak tahu, sekarang nie Thelilacbox la cinta hati terbaru aku sekarang selain dari Mr.B dan baby bear aku, Eishal. Kalau korang tak tahu apa tu Thelilacbox meyh sini aku nak cerita sikit.. Hahahaha ( da macam buat iklan je ).. Bila aku dapat tahu yang team Thelilacbox da start post beautybox ni punya la excited aku rasa.. Macam dapat baby baru je.. Hehehehe.. Pagi-pagi lagi aku dah tunggu abnag posto hantar barang sebab tak sabar sangat.. Punya la hampa dari pukul 9.00 a.m aku tunggu bayang abang posto pown tak de :( memang da frust gila, dalam otak aku dah duk fikir ni mesti sampai esok ni.. Tup tup time aku tengah melayan Eishal dalam pukul 2.00 p.m tu orang dari GDex da sampai dekat rumah.. Huhuhu melompat aku bangun punya la tak sabar.. Jom tengok apa barang yang aku duk kecoh sangat tunggu tu.. Jeng jeng jeng..



Yeahhh~ Nie la yang aku tunggu-tunggu.. Akhirnya.. I got you Thelilacbox..
Kalau korang nak tahu February 2013 box nie merupakan box yang pertama dari Thelilacbox ye..


Cantikkan.. Macam taw-taw je ni warna kegemaran aku nie.. Lilac (^_^)


Tak sabarkan nak tengok apa yang ada dalam nie..


 
Jom tengok apa yang ada dekat dalam..

 
Bestnya!!! Thelilacbox memang tak sama macam beautybox yang lain pernah aku cuba.. Memang terbaik.. Suke sangat-sangat..


Owh ye aku siap dapat surat cinta lagi.. Maklum la tema kali ni Valentine ye.. Walau pown aku tak sambut dapat surat cinta pown beat kan.. Hehehehe..








Antara item yang ada dalam Thelilacbox nie :

Kérastase Resistance Rinse-Out Treatment @ 75ml & Kérastase Resistance Reconstructing Shampoo @ 80ml
Seumur hidup aku tak pernah aku guna shampoo mahal-mahal macam nie, sayang nak habiskan duit untuk benda tak berapa penting macam nie.. Dengan Thelilacbox sekarang memang aku boleh merasa try product-product yang mahal macam nie.. Yang ni boleh simpan untuk travel nanti, pergi bercuti ke balik kampung ke..


MaxFactor Limited Edition Nailfinity in Boji @ 4ml
Pewarna kuku nie memang aku tak pakai pown.. Maybe nanti aku bagi kawan class aku Su Mea.. Cantik warna dye.. Purple (^_^)


Burberry Fresh Glow Luminous Fluid Base @1ml x 4 pieces
Yang ini aku tak try lagi sebab sayang nak guna.. Hahahaha.. Yela benda mahalkan, kalau nak keluar nanti / pergi class baru aku guna.. Dalam ni ada 4 sample.. Tapi dari review yang aku baca menang Burberry Fresh Glow Luminious Fluid Base nie best terbaik..



Benda yang paling buat aku melompat-lompat sekali yang ada dalam Thelilacbox nie 

Roberto Cavalli Perfumed Body Lotion @ 30ml
Memang puas hati sangat-sangat dapat perfumed lotion nie.. Bau memang best sangat-sangat aand yang paling best bau dye tahan lama.. aku pakai dari pukul 2.00 p.m tu sampai malam bau dye ada lagi.. Hubby pown cakap wangi sangat-sangat.. Insyallah lepas ni nak beli full size punya.. Memang berbaloi sangat-sangat.. 


Dan yang paling paling paling best sekali dapat dua keping voucher dari KERASTASE dan DECLEOR.. hehehehe bole la buat hair treatment dan facial lepas nie..


Lepas nie aku takkan curang dah.. Hahahaha, memang lepas nie aku akan subcribe Thelilacbox forever.. Hahahaha Thelilacbox memang awesome.. Dengan bayaran RM35.00 sahaja kita dapat try macam-macam luxury product.. memang berbaloi sangat-sangat la.. Sape yang memang suka sangat tukar beauty product aku cadangkan korang try Thelilacbox sebab memang korang takkan menyesal la.. Gerenti puas hati.. Pada yang berminat bole la try subcribe ye..



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails